VOLS QUE EN JAN MARGARIT ET DISSENYI UN TRAINING

PLAN ESPECÍFIC PER TU?


Naixem de la passió per l’esport i l’entrenament. Amb una formació universitària i els fruits de l’experiència com a esportista, que donen nous valors i un coneixement ampli i variat de la preparació física i l’entrenament.


LA METODOLOGIA I ELS VALORS

 
 

MILLORA LA TEVA
CONDICIÓ FÍSICA

Untitled-1.png

ASSOLEIX L’OBJECTIU QUE ET PROPOSIS

 

MILLORA EL TEU
RENDIMENT ESPORTIU

 
 

L’esport i l’entrenament és la nostre gran passió. Per això, prenem a cada esportista com una gran oportunitat. Per això, la confiança mútua del atleta en la nostre metodologia, i de nosaltres en les seves capacitats de cara a aconseguir els seus objectius, son una condició molt important.

  • Professionalitat: Utilitzem un treball i una metodologia basada en les tendències més actuals, fruit de les novetats de la aparegudes en la literatura científica. La constant formació i recerca ens permet estar al corrent de les novetats que apareixen en el camp del entrenament, per poder-les incorporar si és necessari.

  • Diversió: Creiem que la clau en l’esport i en la vida és gaudir del que fem. Així doncs, vetllarem per trobar entre tots l’equilibri que ens permeti disfrutar en tot moment del camí als nostres objectius.

  • Creiem que la individualització està a la base del rendiment, per això la comunicació serà un dels eixos principals de treball. Així, podrem adaptar el treball a les teves condicions actuals, ja que cadascú viu una situació diferent i és important prendre-la en compte.

  • Aprenentatge: L’entrenament no és una ciència exacte, per això és necessària la confiança de l’atleta en el procés i de l’entrenador en l’atleta. El teu objectiu és el nostre objectiu


PER MÉS INFORMACIÓ

 
Nom i Cognom *
Nom i Cognom
Introdueix el teu pes
 
 

ES RESERVA EL DRET DE SELECCIÓ DE LES PERSONES ENTRENADES I TOT TRAINING PLAN S’INICIARà SOTA UN ACORD DE REMUNERACIÓ ECONÒMICA